Bästa helgen på länge!

2016-01-25 @ 15:30:48
Vilken bra helg det har varit! I fredags blev vi bjudna på mat av svärföräldrarna eftersom de ville fira goda nyheter. Fanns mycket gott att välja på menyn och valet föll på gösen. Mycket trevlig kväll med god mat 
 
I lördags var vi på Bergvik och tittade lite. Jag behövde nya skor eftersom de jag hade var ungefär fem år gamla och sulan började släppa så det var verkligen på tiden! Hade turen att hitta ett par som var nedsatta med halva priset. Nicklas fick också med sig ett par skor hem. Blev även lite mat på Bergvik och vi var väldigt sugna på att testa buffen på Chili & Wok. Buffen där ser riktigt god ut och det luktar himmelskt när man går förbi. Men det blev annan mat då det känndes dumt att chansa med buffe då vi märkte att många som stod och tog mat hostade. Säkert ingen fara, men vi har varit sjuka så mycket på senaste tiden och det är förmodligen därför vi tänker oss för lite extra. Får bli buffe där någon dag längre fram och då får vi se till att vara där precis när de öppnar så maten inte stått framme så länge. Under kvällen blev det tacos och sedan doppade vi jordgubbar, hallon och banan i choklad. Har länge velat ha ett chokladfondue-set och fick äntligen tummen ur och köpte ett. 
 
Igår var vi ute i skogen med Troja och gick. Hon fick springa lös en stund och var överlycklig. Gå i skogen är nog bland det bästa hon vet. På vägen hem svängde vi in på Coop och kollade om de hade revben i charken till Troja och det hade de. Vi har tidigare köpt frysta i djuraffären och gett Troja men det är mest ben på dem känns det som och benen är inte speciellt stora. De på Coop var färska, större, köttigare och dessutom billigare. Tyvärr hade de inte nötnacke som jag även hade velat köpa med hem så det får vi testa när jag hittat en affär som säljer det (eller om de kan ta in det åt oss). Vi hade en väldigt nöjd hund igår kväll kan jag lova, hon tuggade mer än vanligt på benet som hon fick men skulle vilja att hon tar det lite lugnare ändå. 
 
 
 


RSS 2.0