Hundutställning i Arvika

2014-11-30 @ 13:23:00
Igår ringde klockan väldigt tidigt eftersom vi skulle följa med Jennie och Andreas till Arvika Ridklubb med Hundbolaget. Vi var framme strax inna klockan sju och började packa upp sakerna strax efter det. Hundutställningen började ungefär två timmar senare. Dagen gick väldigt fort och det var ganska behagligt i ridhuset trots att det var ganska kallt ute. Jättekul att få vara med och hjälpa till! Hundbolaget har så mycket fina produkter och jag gillar att de säljer saker med bra kvalité. Något som är viktigt när man har en rottweiler, hållbara saker är guld värt!
 
 
Under dagen kom Marie och Ellington förbi en liten stund, kul att hon var hemma hos sina föräldrar och hälsade på just denna helg! Det var ett tag sedan vi sågs nu så det var jättekul! 
 
När hundutställningen var klar packade vi ihop alla saker och åkte en bit bortanför ridhuset för att gå en promenad med Troja och Qharat. Efter promenaden la vi några hårda spår. Troja gick ganska bra och för att inte ha spårat speciellt mycket var hon duktig. Qharat gick tre spår och hans sista var helt klockrent, så himla snyggt! Jättebra fokus, han gick rakt i spårkärnan och tog vinkeln jättebra!
 
Vi avslutade dagen med pizza och lika trevligt sällskap som vi haft hela dagen. Det är så kul att vi hittat vänner som vi kan umgås med både i hundträningen och utanför! Mätta och belåtna åkte vi hem. Jag gick rakt in i duschen för att sedan lägga mig i sängen och titta på "Så mycket bättre", tror jag såg till första reklampausen sen somnade jag :)
 
 


RSS 2.0