Instruktörsutbildning i Kommunikationsmetoden

2015-04-13 @ 07:04:00
Mellan slutet av februari till slutet av mars har jag och Nicklas gått en utbildning på Lundagårds Hundskola. Det har varit jättekul och jag har lärt mig mycket under utbildningens gång. Vid första träffen var det mycket teori men även en del praktiskt arbete. Vi har även jobbat mycket hemma med utbildningen genom projektarbetet som skulle redovisas vid examinationen. Mycket spännande att ha sitt första egna ekipage att jobba med! 
 
Troja är sedan tidigare inkörd på metoden och jag har redan från början tyckt att det fungerar väldigt bra, så när vi fick möjlighet att utbilda oss till instruktörer kändes det helt underbart! Hon har under utbildningen varit till väldigt stor hjälp för mig och Nicklas då hon fått agera möteshund för våra ekipage. 
 
Beteénde vid hundmöten är väldigt intressant och det är jättekul att titta på alla signaler hundarna sänder ut. Just nu jobbar jag med mitt andra ekipage och jag lär mig nya saker varje gång vilket är så härligt och utvecklande! Ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas och lära mig mer av/tillsammans med mina ekipage.
 
Stort tack till Annica och Maud på Lundagårds Hundskola för denna fantastiska utbildning! 
 
 


RSS 2.0