Spår

2015-12-19 @ 20:02:00
Vi mötte upp Anders och Loka i Viken innan vi åkte till Segerstad för att lägga spår och gå promenad. Nytt ställe som vi inte varit på förut och det kommer garanterat bli en tur dit snart igen! Anders la Trojas spår och Nicklas la Lokas spår innan vi gick på en promenad. Vi gick ut på en åker och såg två rådjur innan vi svängde upp vid en gammal herrgård. Så fint med gamla hus och denna herrgård var förmodligen jättefin i sina glansdagar. Runt herrgården fanns flertal mindre hus som tyvärr var i väldigt dåligt skick. Men det var lite mysigt att gå där och titta och det blir nästan lite spöklikt när det är så förfallet. 
 
 
 
När vi kom tillbaka till bilarna fick Loka gå sitt spår. Det var ungefär 400 meter och hon tog det så fint! Nicklas hade bland annat lagt ut Anders hemnycklar i spåret och hon markerade jättefint på dem, här har hon precis markerat nycklarna :) 
 
 
Jag gick spåret med Troja som var ungefär 950 meter, det längsta spåret Troja gått. Hon kämpade så fint och tog alla  apporter. Riktigt nöjd matte och en trött och glad hund som fick busa med favoritbollen efter spåret 
 
 


RSS 2.0