Sista tillfället och hundmöteskurs

2016-04-25 @ 21:15:00
Igår var sista tillfället på valpkursen som vi varit hjälpinstruktörer på. Vädret pendlade jättemycket men vi klarade oss och det var uppehåll hela kurstillfället. Precis när vi var klara började det hagla. Kursen gick bra och vi hade på slutet uppvisning av konster. Jätteduktiga valpar och ägare. 
 
Idag startade en ny hundmöteskurs och vi hade tur med vädret idag med. Solen sken hela kursen. Troja började löpa i tisdags så idag fick hon inte gå några hundmöten. Jag har istället gått med Annicas hund Kriga. Det blev ganska många hundmöten, sju hundar och vi gick tre eller fyra möten med varje hund. Riktigt kul med mycket kurser nu! 
 
 
Efter hundmöteskursen hade vi egentligen brukslydnadskurs men eftersom Troja varit dålig och idag är första dagen som hon ätit sin mat (bara fått risavkok, ris och kokt torsk innan) så hoppade vi över kursen idag. Känns inte snällt att börja med träningen igen efter att hon varit dålig och inte fått i sig mat ordentligt. Gott om energi har hon dock men hon är inte riktigt lika pigg som vanligt.
 


RSS 2.0