Tre timmar i skogen

2015-02-26 @ 13:08:00
Imorse gick jag och Troja upp lite tidigare än vi brukar göra. Vi packade in oss i bilen och åkte mot skogen. När vi kom fram fick Troja sitta kvar i bilen under tiden som jag la två spår. Sen gick vi en promenad där hon fick springa lös större delen, ganska lycklig hund kan jag meddela! Tränade lite inkallning och det fungerade jättebra. Hon kommer som ett skott eftersom hon vet att hon får godis.
 
Det blev även frukost i skogen innan hon fick ta spåren :) 
 
 
Spåren gick ganska bra men kunde absolut ha gått bättre. Hon hittade alla saker som jag hade lagt ut och markerade fint på pinnarna, så den delen är jag riktigt nöjd med. Skulle dock vilja att hon koncentrerar sig mer. Vet att det har med spårvana att göra och att det kommer med tiden. Som tur är går vi mot ljusare årstid vilket innebär att det kommer bli mycket mer spår som vi kan öva på. Det är så kul att se henne utvecklas! En till sak som var väldigt bra med dagens spår var att de kör travhästar i skogen, det spang förbi en häst ganska nära och Troja tittade upp lite snabbt för att sedan återgå till spåret (stolt matte!). 
 
Efter spåren gick vi en sväng till i skogen fast då fick hon vara kopplad. Hittade massa fina stigar att gå på som jag inte gått på förut. När vi korsade de små vägarna sprang det förbi hästar igen, nu var det dock tre stycken som sprang på led. Troja tittade på dem lite snabbt, sen tittade hon på mig för att sedan fortsätta nosa. 
 
 
Tre timmar efter vi kom till skogen åkte vi hem mycket nöjda! Körde lite lydnad på parkeringen hemma innan vi gick in så nu har jag en riktigt trött hund som ligger och snarkar i sin fåtölj 


RSS 2.0